Felhívás falunapi versenyekre

Felhívás Főzőversenyre

2014-ben ki lesz Kövegy legjobb szakácsa?

Egy versengésre hívjuk, várjuk Önöket 2014. augusztus 23-án a „Helyi termékbemutató Kövegyen” elnevezésű Falunapi rendezvényre, amelynek helyszíne a Sportpálya.

Jelentkezni lehet a Könyvtárban 2014. augusztus 18-ig (hétfő), valamint még augusztus 23-án (szombaton) reggel 8 óráig a helyszínen.

A főzéshez szükséges kellékekről mindenkinek saját magának kell gondoskodnia.

Várjuk régi és új versenyzőinket!

Keressük Kövegy legfinomabb süteményét!

A Falunap jeles alkalom lehet mindenki számára, aki szívesen süt- főz, keressük ugyanis Kövegy legfinomabb sütijét! A sütemény az étkezés koronája, az utolsóként elfogyasztott falatok ízére az ebéd után órákkal is emlékezünk, ezért arra kell törekednünk, hogy a desszert igazán tökéletes legyen.

Mi éppen ezt a tökéletességet keressük. A desszert, amit várunk legyen újszerű, formabontó, kreatív és ötletgazdag, sőt, mindez egyszerre! Vagy hagyományos, a családokban átadott, generációkon továbbvitt házi finomság. Lehet édes, lehet sós, lehet hidegen készült, lehet főzött vagy sütött, lehet egyszerű vagy bonyolult, időigényes vagy pillanatok alatt elkészülő, tartalmazhat meglepő ízkombinációkat, zöldfűszereket is, lehet rafinált a tálalás… Egy a lényeg, legyen annyira finom, különleges és érdekes, hogy aki egyszer megkóstolta, sose felejtse el.

A döntés egy háromtagú zsűri kezében lesz majd.

Jelentkezni lehet a Könyvtárban 2014. augusztus 18-ig (hétfő), valamint még augusztus 23-án (szombat) reggel 8 óráig a Faluházban.

A nevezők az egy tányér otthon sütött süteményt a Falunap napján 10:00 óráig hozhatják a Művelődési Házba.

Várjuk a bátor fiatal jelentkezőket is, mert az idei évben külön kategóriában lesznek díjazva az idősek és a fiatalok!

Kövegy Község Önkormányzata