Télapó ünnepség a Grimm-busz Színházzal

A kövegyi Művelődési Házban 2010. december 5-én 14 órakor került megrendezésre a Télapó ünnepség, amelyet a „Grimm – busz” Színház előadása nyitott meg. Örömmel mondhatjuk el, hogy a „Grimm – busz” Színház már harmadik alkalommal járt itt nálunk Kövegyen.

A zenés színházi előadás szereplői voltak: a Télapó segítője a kalapos lány, egy gonosz és egy jó manó. Elkápráztató, vicces előadás keretén belül ismerhettük meg a manók és Kalapka gondolatait a Télapóról.

A színvonalas télapó műsor fantasztikus sikert aratott egyaránt a gyermekek és a felnőttek körében.  A nagy létszámú közönség, kb. 140-160 fő (a lakosság létszáma 448 fő) nagy érdeklődést mutatott az előadás iránt. A gyerekek nagy figyelemmel kísérték a műsort. A színház tagjaitól pedig megtudtam, hogy ismét nagyon jól érezték magukat nálunk. Elmondásuk szerint egy ilyen jó nézőközönség előtt szívesen szerepelnének itt más alkalmakkor is.

Ezután megérkezett a Mikulás a Krampusszal és 0-14 éves korig minden kövegyi gyermeknek ajándékozott télapó csomagot. Az ajándékozást követően a gyermekek táncolhattak a Télapóval, süteményeket és üdítőt fogyaszthattak.

Kövegy Község Önkormányzata ezúton is szeretne köszönetet mondani a Csongrád Megyei Közgyűlésnek és Rendezvényházának az előadás támogatásáért, , valamint a gyermekeknek hozott szaloncukorért,  és a „Grimm – busz” Színháznak a nagy sikert aratott előadásért. Továbbá köszönetet mond a Kövegyért Közalapítványnak, Szabó Melindának és Galgóczki Zsoltnak az ünnepség támogatásáért.

Kövegy, 2010. december 5.

Kövegy Község Önkormányzata